fotoshoot baby 1 jaar
Leuk idee voor de eerste verjaardag van je baby: de cake smash Leuke wereld.
een luxe print van de gekozen digitale fotos 10 x 15 cm. een leuke collage met vermelding van naam en 1 jaar. een eventuele extra foto kan aangekocht worden aan 25 per foto en deze krijg je dan zowel afgedrukt als digitaal. het meptaartje kan je zelf voorzien of kan ik voor je bestellen aan 35 dit is voor een biscuit in cupcakevorm met slagroom en kleine gekleurde details die in het thema passen. De shoot duurt ongeveer 1.5 uur en kan doorgaan op een weekdag in mijn tuinstudio in Niel. IK HEB LEUK NIEUWS VOOR JOU! Want toen ik Kim vertelde dat ik een leuke mamablog heb, stelde ze voor om een kortingscode te geven voor jou lieve lezeres.: Je krijgt dus zomaar eventjes 20% korting op een CAKESMASH 200 ipv 250 met vermelding van kortingscode LEUKEWERELD bij reservatie tot en met 17/03/2017 via kim@foto21.be of via het contactformulier op de website. Genieten jullie nog even mee van het resultaat? Merci Kim, jij gaf aan de eerste verjaardag van ons Milleke die extra touch! Feesttips, Lifestyle Tagged baby één jaar, cake smash, fotoshoot, making memories, verjaardagsfeestje Post navigation.
Kinderfotografie, kinderreportage speelse en spontane fotoshoots kinderen.
You are here: Home / Kinderfotografie. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10. Kinderfotografie moet vooral een aangename speelse ervaring zijn voor uw kinderen waarbij ze volledig zichzelf kunnen zijn. Met de vereiste vakkennis, passie voor het vak en een flinke portie geduld komen we samen met jou kinderen tot een kinderreportage die u nog jaren zal koesteren. Ongedwongen creatieve kinderfotografie met spontane kinderfotos van uw spruit als resultaat. Kinderreportages kunnen vanaf dat uw kind alleen kan zitten. Een kinderreportage reserveren. Voor kinderfotografie reserveer je best minimum een week voordien. Zo kunnen we alle tijd maken voor uw kindje, zodat het even kan wennen aan ons en aan onze studio. Heb je een afspraak en voelt je kind zich niet zo lekker, je kan dan tot een uur voor de kinderreportage nog afbellen en een nieuwe afspraak vastleggen. Fotoshoot kinderen hoe gaan we te werk.
Smash cake fotoshoot Photostudio Martens.
De smashe cake fotoshoot wordt een leuk feestje! Gebruik de fotos als uitnodiging voor uw baby zijn eerste verjaardag. Want 1 jaar is toch iets speciaals om altijd te koesteren. En als herinnering. Reserveer tijdig uw fotoshoot omdat onze agenda beperkt is.
Smash Cake Fotoaanhuis.
Vriendinnen fotoreportage op locatie en in de studio. Smash Cake Lise 1 jaar fotoshoot. Originele newborn baby Fotografie. Newbornfotoshoot of babyfotoshoot in onze studio. newborn fotoshoot met baby Jill. Newborn baby fotografie. Belly Fotoshoot zwangerschapsfotografie. Smash Cake Fotoshoot. Newborn Baby Fotoshoot.
fotoshoot 1 jaar-Fotografie studio jolie Cakesmash fotoshoot.
Fotoshoot 1 jaar, lekker kliederen tijdens de cakesmash fotoshoot. Is je kindje bijna 1 jaar en wil je dat niet zomaar voorbij laten gaan? plakkerige handjes, lekker kliederen in de mega cupcake! En erna splashen in een badje met de smash en splash fotoshoot.
Cake smash fotoshoot 1 jaar Lisette Lubbers Fotografie.
FAQ Veelgestelde vragen. Cake Smash fotoshoot. FAQ Veelgestelde vragen. Cake Smash fotoshoot. FAQ Veelgestelde vragen. Cake Smash fotoshoot. FAQ Veelgestelde vragen. Cake smash fotoshoot 1 jaar. 3 jaar ago. Cake smash fotoshoots. Cake Smash Fotoshoot. Cake smash fotoshoot 1 jaar.
DIY Fotoreportage: Cake smash Mona 1 jaar Annelies Beleeft.
Tijd voor een nieuwe professionele uitdaging. Home Mama Baby DIY Fotoreportage: Cake smash Mona 1 jaar. DIY Fotoreportage: Cake smash Mona 1 jaar. 19 juli 2017. Sinds de komst van Mona ben ik graag bezig met fotografie. Niets professioneel maar wel met aandacht voor mooie resultaten. Op 11 mei werd Mona 1 jaar en al maanden ervoor had ik een Pintrest bord klaar met inspiratie voor een Cake Smash fotoshoot.
Werkwijze Little Wonders Fotografie. Email. Facebook. Instagram. Pinterest.
Dan raad ik aan om een shoot te boeken van zodra je baby kan zitten. Zo zijn de mogelijkheden groter en hebben we alsnog erg leuke fotos! Een eerste verjaardag mag je niet zomaar voorbij laten gaan! Bij een cake smash krijgt je bijna 1 jarige een gepersonaliseerd meptaartje voor zich gepresenteerd.

Contacteer ons