cake smash foto
Cake smash.
Complete cake smash fotoshoot: 99., Inclusief 1 digitale foto in hoge resolutie groot bestand. Fotografie in 1 outfit. Extra kind 39., Gratis foto-overzicht op een beveiligde website voor nabestellingen of alle onbewerkte kleurenfoto's' voor 133. Reserveer deze fotoshoot Click to collapse.
Cakesmash Fotoshoot A. v. Wessum Fotografie.
Cake smash Fotoshoot 40. Wil je met taartje erbij? Alleen moet je hiervoor zelf contact opnemen met de bakster. Deze Taart die je besteld, moet je zelf ophalen daar betalen. De kosten van de taart zitten niet in de Fotoshoot inbegrepen.
Home Studio Cake Smash.
Boek een shoot. Wij verzorgen de unieke fotoshoot voor je kind! De verjaardag van je zoon of dochter is een bijzonder moment. Daar horen unieke fotos bij. De Cake Smash shoot is de perfecte manier om je kind op een originele manier op de foto te zetten.
Fotostudio MJS Cake Smash.
Kijk gerust even rond voor een foto impressie. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. Alle afspraken gaan op reservering! Om een afspraak te plannen kun je terecht via info@fotostudiomjs.nl. Heb je een bon van vakantieveilingen? Plan dan zelf je afspraak via https//fotostudiomjs.planetzelf.com.: De afspraken die met vouchers worden geboekt op werkdagen na 1700: of op zaterdagen hebben een toeslag van 15. welke tijdens de shoot voldaan dient te worden. LET OP DEZE AGENDA IS ALLEEN VOOR DE WAARDEBONNEN VIA VAKANTIEVEILINGEN, VOOR ANDERE BOEKINGEN GRAAG MAILEN! Fotoboek Cake Smash.
Cake Smash fotoshoot aanbieding Yvon's' Fotostudio.
Na meerdere proef-shoots en meerdere taarten wat hebben we genoten; en wat hebben we ons misselijk gegeten met dank aan TaartXplosie hebben we precies de juiste ervaring opgedaan, en ons aanbod aan jou lekker scherp gemaakt. De Cake Smash is ideaal bijvoorbeeld voor de eerste verjaardag van je kindje.
Cake smash fotoshoot Hengelo Maaike Hogebrug Fotografie.
Laat hem of haar heerlijk smeren en genieten en leg dit voor altijd vast door middel van een Cake smash fotoshoot Hengelo! Dan zit je bij Maaike Hogebrug Fotografie goed! Waarom een cake smash? Vier de eerste verjaardag van je kind op een onvergetelijke manier met de cake smash fotoshoot!
Sachin Fotografie jouw fotograaf voor het vastleggen van bijzondere momenten.
Cakesmash LisetdeWildt fotografie.
Een cakesmash shoot kun je het beste ruim voor de 1 e of 2 e verjaardag van je zoon of dochter inplannen. Zo heb je genoeg tijd om de uitnodigingen te maken of bijvoorbeeld een taart met foto te bestellen.
Gonneke van Dijk Fotografie Kinderen, Zwangere vrouwen, Newborn, Cake smash en meer.
Persoonlijke items op de foto, zoals knuffels of favoriet speelgoed, doen het altijd goed bij kinderen. Binnen twee weken ontvang je de digitale foto's. Deze fotos kunnen onbeperkt gebruikt worden, je hebt dus niet te maken met bijbestellingen. Kom gezellig langs.
Cake Smash Denise Lubrano Fotografie Rotterdam.
Een Cakesmash, mijn tips en tricks voor de ultieme trendy fotoshoot.
Actie foto tijdens de Cake smash bleef bij ons ietwat uit hier ook een korte video van. Detailfotos, handjes slagroom snoet, taart details. Slot foto met de totale destructie van de taart Tijdens de Cakesmash. Maak eerst een paar fotos van de setting; de taart, de achterwand, versiering en de decoraties.

Contacteer ons